5 Tipy Pro Ten Správný Guacamole

guacamole kalorií

Guacamole se svými bohatými, krémovými texturou a živým chutěmi je milovaný dip, který se se stal základem v kuchyních po celém světě. Ať už pořádáte shromáždění nebo jednoduše touha chutné pochoutka, vývoj vaší videohry guacamole je kuchařská dovednost, která stojí za pochopení.

Fenomenální Guacamole Začíná S Těmito Nápady:


Vyberte Zralé avokádo

základ jakéhokoli fantastické guacamole je zralé avokádo. A dokonale vyzrálé avokádo mělo vydat trochu až mírné stres, navrhující, že je připraven na to, aby byl potěšen. Přezrálé avokádo může mít kašovitou strukturu a může příčinu jemné nebo hořké chuť . Pro urychlení dozrávání proces, umístění avokáda v papírovém sáčku s banánem nebo jablkem-- ethylenový plyn generovaný těmito plody určitě urychlit zrání. Jakmile budou vaše avokáda zralá, zmenšete je na polovinu, odstraňte pecky a naberte sametovou dužinu do míchání miska.

Balance Citrus a sůl

Dosažení správného rovnováhy kyselosti a slanosti je zásadní pro dobře tvarovaný guacamole. Limetková šťáva je standardní výběr, poskytování brilantní a citrusové nakopnutí, které zlepšuje přírodní příchutě avokáda. Začátek se šťávou z jedné limetky na tři avokáda a přizpůsobte, abyste si zvykli na chuť. Pamatujte, je méně komplikované zahrnout více limetkové šťávy náprava příliš chutné guacamole. Spolu s limetkovou šťávou zahrnout sůl podle chuti. Sůl nejen jen zlepšuje chuť avokáda ale úroveň kyselosti. Špetka soli najednou umožňuje ovládat sůl obsah, zajištění, že vaše guacamole je zcela kvalifikovaný.

Získejte Inovativní s Struktura

Zatímco někteří laska hladké a sladké guacamole, jiní touží robustnějším strukturě, který předvádí kvalita components. Objevování nejlepšího rovnováhy mezi krémovou a hustou odkazů individuální preference. Chcete-li dosáhnout svůdné jednotnosti, rozmačkejte avokádo vidličkou nebo šťouchadlem na brambory do bude hladké. Pro ty, to si větší guacamole, nechte nějaké avokádo kusy větší a přimíchejte různé další komponenty jako nakrájená rajčata, cibule a koriandr pro zahrnuto textura. Experimentujte s různé textury mohou přidat hloubku do vašeho guacamole, díky čemuž je zvláštní a pozoruhodný zážitek.

Incorporate Čerstvé, Vysoká kvalita Ingredience

Guacamole je přímý recept, přesto kvalitní jeho aktivních složek dokáže všechny rozlišovat. Jdi s zralými, slanými rajčaty a červenou cibulí k přidat náraz barva a čerstvost. Vyberte čerstvý koriandr, a pokud nejste fanoušek jeho silné příchuti, můžete vždy upravit množství tak, aby vyhovovalo ekologický odstín. Když je připraveno na servírovat, poskytněte to výborné zamíchejte, abyste omladili chuti a prezentovat s důvěrou.

Závěrečná myšlenka:

Vývoj guacamole je umění a těchto 5 tipů dejte pevnou nadaci za výrobu dip, který není jen výborný také odraz vašeho vaření know-how. Od výběru vhodného avokáda až po stabilizující chutě a vzhled, tyto ukazatele bude pomoci vám vytvořit guacamole to ujišťuje, že bude hitem na jakémkoli druhu shromáždění nebo úžasné pochoutce sama o sobě . Vyhrňte si rukávy, shromážděte své ingredience a připravte se, abyste vzrušeně s výborným guacamole.

Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

Six Creative Ways To Use Your Frying Pan

Coffee Beans Roasting What Are The Benefits And Drawbacks?

The Ultimate Guide To Herbal Teas